חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 חזה עוף קצוץ


מרכיבים:
  • 1 בצל פרוס דק
  • 2 כפות שמן
  • פלפל גרוס
  • מלח
  • מעט כרכום
  • צילי מתוק
  • חזה עוף קצוץ

אופן ההכנה:
  • לכוון על פעולת pro  
  • 160 מעלות למשך 20 דקות פעולה ראשונה 
  • פעולה שניה 100 מעלות ל30 דקות
  • להכניס את הבצל והשמן לסגור את הסיר לערבב מידיי פעם.
  • להוסיף את החזה עוף עם התבלינים חוץ מהצילי לערבב מידי פעם 5 דקות לקראת סיום להוסיף צילי לפי הטעם לערבב היטב
  • אפשר להגיש עם פירה.אורז.פתיתים..
בתאבון💗


למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.


 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*