חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 חזה עוף עם תפו"א


מרכיבים:
  • בצל חתוך לרצועות 
  • 5-6 תפוא חתוכים לחצאי ירח לא עבים 
  • 3 חתיכות חזה עוף
  • כף שמן זית
  • מים עד לכיסוי מלא 
  • תיבול:
  • מלח
  • פלפל 
  • כורכום
  • כף סילאן

אופן הכנה:
בוחרים תוכנית PRO ומכוונים ל 160 מעלות.
מטגנים את הבצל כ 5 דקות. 
מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן עוד 5 דקות טיגון.
מוסיפים את חזה העוף,בוחרים תוכנית PRO ומכוונים ל 160 מעלות למשך 30 דקות מוסיפים תיבול ומים. 
המנה מוכנה כשאר תפוח האדמה רך ושלא נותרו כמעט מים בסיר. 
 
בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*