חפש
 
 

 

 חזה עוף מאודה ברוטב למון גראס ורוקט

מרכיבים:

  • 400 גרם חזה עוף (לא פרוס לשניצל)
  • צרור עלי רוקט
  • 20 מ"ל שמן זית
  • 15 מ"ל מיץ ליים/לימון
  • 20 מ"ל סירופ מייפל
  • חצי ליים/לימון
  • 10 גרם למון גראס (החלק הלבן בלבד)
  • 5 גרם פלפל צ'ילי חריף
  • 300 מ"ל מים
  • מלח

אופן ההכנה:

  • קוצצים דק את הלמון גראס והצ'ילי ופורסים את הליים/לימון לפרוסות דקות.
  • במעבד מזון קטן טוחנים את עלי הרוקט עם שמן זית, מיץ ליים/לימון, סירופ מייפל,
  • למון גראס, צ'ילי ומלח.
  • בכלי נפרד מניחים את העוף ומעליו מוזגים כמחצית מכמות המרינדה, מערבבים כך שהרוטב יצפה את הנתחים וממתינים 15 דקות
  • מוזגים לקערה את המים, מעבירים את העוף לכלי האידוי.
  • ״ומכוונים ל 12 דקות.STEAMבוחרים בתוכנית אידוי ״
  • מכבים מצב שמירת חום, הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית, ע״י לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
  • מעברים את העוף לצלחת הגשה, מוזגים מעל את יתר המרינדה ומקשטים עם
  • הליים/לימון.

 

בתאבון!

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*