חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 חזה עוף בחלב קוקוס וקארי מאסמן


את תערובת הקארי ניתן לקנות בבתי טבע, היא טבעית לחלוטין ויש להשיג אותה בכל מיני טעמים - קארי ירוק, קארי אדום וקארי מסאמן שלדעתי הוא הכי ארומתי וטעים. אם אין לכם זמן ללכת לבית טבע - פשוט תוסיפו כפית גדושה של אבקת קארי רגילה, יוצא טעים לגמרי. 

דרגת קושי: קלה זמן
בישול: 20 ד' 6 מנות

מרכיבים:
  • 600 גר' חזה עוף נקי משומן וסחוס
  • חבילת ממרח קארי מסאמן (כמות של 2 כפות)
  • 1 חלב קוקוס ללא חומר משמר
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • מלח
  • רבע כפית צ'ילי גרוס
  • 3 שיני שום כתושות
  • רבע כפית ג'ינג'ר טרי, קלוף ומגורר
  • 2-3 כפות כוסברה קצוצה

אופן הכנה:
בוחרים בתכנית ידנית ״PRO״ ומכוונים ל 160 מעלות למשך30 ד' וסוגרים את המכסה. מחממים 2 ד', מוסיפים את שמן הקוקוס ורצועות חזה העוף ומטגנים כ-5 ד' עד שהם משחימים קלות. מוסיפים את ממרח הקארי, הצ'ילי, השום, הג'ינג'ר ומערבבים הכל יחד. מוסיפים את חלב הקוקוס וחצי כוס מים. סוגרים את הסיר, מנמיכים את החום ל-100 מעלות (אפשר במהלך תוכנית ידנית) ומבשלים 20 ד'. מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים על אורז בסמטי לבן.
טיפ:את האורז, אגב, אפשר להכין במקביל בתוך האיזי קוק, מעל העוף ברשת העליונה, שמים 2 כוסות אורז בסמטי, 3 וחצי כוסות מים רותחים ומלח בתוך שקית קוקי וסוגרים אותה בקשירה, מניחים אותה על הרשת שבתוך הסיר וסוגרים אותו. האורז מתבשל יחד עם העוף ויוצא פשוט מושלם.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*