חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 זיתים ירוקים ברוטב פיקנטי

זיתים ברוטב פיקנטי.
הכנה במכשיר המולטי קוקר של איזי קוק.
  • מרכיבים:
  • חבילת זיתים ירוקים מגולענים שבושלו במים רותחים וסוננו
  • 3 עגבניות מקולפות חתוכות קוביות קטנות 
  • 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 4-5 שיני שום כתוש
  • כף גדושה פפריקה , כפית כורכום, פלפל מקאלף, מלח, מעט סוכר , 1/2 כפית אבקת מרק, כמון, פטרוזיליה ירוקה קצוצה, שמיר יבש, מים רותחים, שמן.
  • תוכנית טיגון (160 מעלות) עם 2-3 כפות משמן פפריקה וכורכום כדקה, הוספתי את העגבניות, השום הכתוש והפלפל החריף וטיגנתי כ5 דקות,
  • הוספתי זיתים , ירוקים קצוצים ומים רותחים ובישלתי ב 100 מעלות כ10 דקות ואז עוד 10 דקות ב 95 מעלות.
  • תמיד ניתן לשחק במעלות ולהוסיף זמן, אם צריך.
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*