חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 מרק זנב - נורית ג.

מרק זנב עם איזי קוק

מרכיבים:
  • בשר זנב חתוך לחתיכות שטוף ונקי.
  • 2-3 בצלים (חצי בצל לטיגון והשאר בשלמותן בבישול)
  • 4-5 שיני שום
  • חצי שורש סלרי חתוך
  • 2 תפוחי אדמה חתועים לרבעים
  • 2 גזרים חתוכים לטבעות
  • בטטה חתוכה לרבעים.
  • עגבניה אדומה מרוסקת או 5-6 כפות "עגבניות מרוסקות" משימורים
  • עלה דפנה
  • פטרוזיליה /כוסברה  בסוף הבישול (חח אני שכחתי כאן להוסיף)
  • כף כורכום
  • כף כמון
  • חצי כפית הל 
  • כפית פילדלפיה
  • כפית פלפל שחור
  • כף אבקת מרק (למי שאוהב)
  • מלח, פלפל לפי הצורך (כל אחד וטעמו)

אופן ההכנה:
  • אם רוצים מהר, לבשל כשעה וחצי בסיר לחץ  להוציא ולהמשיך בישול בדרך הרגילה.
  • אני הכנתי את הכל באיזי קוק.
  • לקצוץ כחצי בצל ולטגן עם שמן זית ושמן רגיל עד להשחמה קלה, להוסיף את הזנב ולסגור היטב מכל הצדדים.
  • להוסיף את התבלינים שיפתחו עם הטיגון, את המלח הוספתי רק לאחר כשעתיים.
  • להוסיף מים רותחים עד  מעל לבשר. 
  • להוסיף את השורש סלרי החתוך.
  • ניתן לכוון מראש את שתי השלבים.
  • שלב א׳ לכוון את האיזי קוק ל-130 מעלות למשך כשעתיים.  (כל פעם להוסיף עוד טיפה מים)
  • להוסיף את יתר הירקות, את המלח, לטעום ולשפר טעמים.
  • שלב ב׳ לכוון את האיזי קוק ל-90 מעלות לשעתיים.
  • לקראת הסוף להוסיף את הירק שתרצו, פטרוזיליה/כוסברה
  • המרק מתעבה מעצמו בזכות הבישול הארוך. 

טעים טעים טעיםםםם !!

 ב ת י א ב ו ן  !!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*