חפש
 
 

 

 המוקפץ של סיר הסירים

מרכיבים:
  • פרוסות בצל
  • שמן זית
  • גמבה חתוכה לרצועות
  • גזר חתוך לרצועות
  • נבטים
  • פטריות קצוצות
  • כרוב חתוך לרצועות
  • חופן חוסברה ופטרוזיליה קצוצים
  • תיבול: מלח, פלפל, רוטב צ'ילי חריף, רוטב צ'ילי מתוק, כף טריאקי וכף סויה
  • אופציה לתוספת: מקלות אורז (תמונה מצורפת), קשיו ושומשום

אופן הכנה:
  • לבחור תוכנית טיגון  ״FRY״ למשך 23 דקות.
  • להכניס לסיר פרוסות בצל בשמן זית עד שיזהיבו.
  • להוסיף גמבות וגזרים חתוכים לרצועות ולטגן עשר דקות עד שיתרככו.
  • להוסיף נבטים פטריות קצוצות וכרוב חתוך לרצועות ולטגן עוד עשר דקות.
  • להוסיף חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצים.
  • לתבל במלח פלפל
  • רוטב צ'ילי חריף
  • רוטב צ'ילי מתוק
  • כף טריאקי
  • כף סויה
  • לערבב לטגן עוד כמה דקות ולהסיר מהאש
  • אני מוסיפה לזה מקלות אורז (תמונה מצורפת) שהן ללא גלוטן.
  • טובלים אותן במים רותחים כמה דקות.
  • לאחר מכן אני מקפיצה אותן קצת עם שמן זית ומוסיפה למוקפץ.
  • לסיום פיזרתי קשיו ושומשום.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*