חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 תבשיל בשר וחצילים - הכנה של אהובי משה

תבשיל בשר וחצילים בהשראת השף אלכס מיידניק עם איזי קוק

מרכיבים:
  • לקציצות בשר
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • 250 גרם חזה עוף טחון
  • חצי כוס בורגול שהיה מושרה במים 20 דקות
  • מלח, פלפל שחור,פלפל אנגלי, אגוז מוסקט, פפריקה, כורכום  

אופן הכנה:
  • לערבב את מרכיבי הקציצות וליצור כדורים
  • להכניס לסיר בשכבות לפי הסדר הבא:
  • בצל ושן שום קצוצה אחת, פרוסות חציל, קציצות בשר,
  • עגבניה קצוצה גס, גמבה אדומה קצוצה גס, חציל חתוך לקוביות בשכבה אחת מעל הקציצות.
  • מעל כל זה אפשר לשים קופסת רוטב פיצה.
  • או לגרד ארבע חמש עגבניות לתבל במעט סוכר, פלפל, פלח, בזיליקום ולשפוך מעל הכל באופן שווה.
  • לסגור את המכסה ולבשל תוכנית (STEW) למשך שעה ורבע.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182
*
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*