מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 הודו מטוגן ברוטב ברביקיו

מצרכים:
  • 300 גרם הודו (פילה)
  • 30 גרם רוטב ברביקיו
  • 5 גרם חרדל
  • 40 מ"ל שמן צמחי
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • מערבבים את רוטב הברביקיו עם החרדל ומניחים בצד.
  • חותכים את ההודו לקוביות בגודל 2 ס"מ ומכניסים לקערה.
  • מוסיפים לקערה מלח ופלפל שחור ושמן. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Fry ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu
  • מכוונים ל 15 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' 'HR ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מערבבים מדי פעם תוך כדי הבישול עד לסיום התוכנית. מגישים בליווי הרוטב שהכנו בהתחלה.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי