מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 דג ים איטלקי

מצרכים:
  • 600 גרם דג ים (מוסר, פלמידה) חתוך בצורת סטייק
  • 100 גרם בצל לבן
  • 1 צ'ילי ירוק
  • 25 גרם שום
  • 150 גרם עגבניות
  • 50 מ"ל יין לבן יבש
  • 100 גרם קוסקוס דק (אינסטנט)
  • 3 עלי בציליקום קצוצים גס
  • 1.5 כפות אורגנו
  • 30 מ"ל שמן זית
  • 4 גבעולי פטרוזיליה
  • 4 גבעולי כוסברה (לקישוט)
  • מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:
  • תותכים בצל ועגבניות לקוביות בגודל ס"מ. קוצצים את השום.
  • חותכים אץ הצ'ילי לטבעות דקות.
  • מניחים בקערה לפי הסדר: שמן זית, בצל, שום, צ'ילי, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה, עגבניות, יין, דגים, מלח ופלפל שחור.
  • מוסיפים מים עד לכיסוי הדג.
  • מוסיפים את הקוסקוס מסביב לדגים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- " Pro " בעזרת לחצן ה-" ."Menu
  • מכוונים 30 דקות בעזרת לחצן ה- " MIN " וה- " HR ", מכוונים ל º100 מעלות בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- " Start " עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם כוסברה.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי