חפש
 
 

 

 דאבו לחם אתיופי

הכנה במכשיר המולטי קוקר של איזי וקוק
מרכיבים:
  • 2 כוסות קמח מלא בכוס מדידה
  • 2 כוסות קמח לבן בכוס מדידה
  • כף גדושה סוכר חום
  • כפית מלח
  • כף שמרים יבשים
  • כפית משפר אפיה 
  • 1 כף שמן
  • מים פושרים לפי הצורך עד ליצירת בצק נעים 
1/2 כוס בורגול דק וגס להשרות במים רותחים כ10 דקות עד לספיגת הנוזלים ולסחוט
להוסיף לבצק ולעבד היטב
לשמן מעט את הקערה הפנימית של האיזי קוק ולהניח את כדור הבצק.
לתכנת תכנית לחם שלב ראשון תפיחה 35 מעלות לשעה.
שלב שני של התוכנית לאפות 155 מעלות כ50 דקות, 35 דקות עד להשחמה, ואז להפוך  כ-15 דקות לפני סיום התוכנית השחמת הצד השני.לצנן ולפרוס.
טעיםםם!!

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*