חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 גולש דגים טעים ומפנק

מרכיבים:

4 פילה דג אמנון חתוך לקוביות
1/2 בצל יבש חתוך דק
1 כף שמן לטיגון
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

תערובת תיבול עם:

1/2 כוס מים + 1 כף רוטב טריאקי
+ 1/2 כפית מלח + 1/2 כפית תבלין קארי
+ 1 כף סוכר מעורבבים יחד בקערה נפרדת.

אופן ההכנה:

1. בוחרים במכשיר המולטי-קוקר את תוכנית
ה-Fry (טיגון) ומכוונים זמן עם כתפור ה-MIN כ-3 דקות, לוחצים Start, להתחלת התוכנית.

2. מכניסים לקערת המולטי-קוקר את השמן לטיגון, ממתינים כמה שניות, מכניסים את הבצל ומטגנים קלות כ-חצי דקה.

3. מוסיפים את הפלפל האדום ומערבבים, מוסיפים את הדגים ומערבבים, את העגבניות מערבבים, את הפטרוזיליה מערבבים ותערובת התיבול ומערבבים טוב. מחכים שהתוכנית הטיגון תסתיים.
בכל הזמן של תוכנית הטיגון מכסה הסיר יישאר פתוח.

4. תוכנית הטיגון הסתיימה מכבים את פעולת ה"שמור חם" ('Warm') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- 'Warm/Cancel' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע ועכשיו בוחרים את תוכנית ה-Stew ומכוונים למשך זמן של 30 דקות.
לוחצים על לחצן ה-Start, סוגרים את המכסה.

5. אחרי חצי שעה הסתיימה התוכנית והגולש דגים מוכן. פותחים את מכסה הסיר בזהירות, מערבבים את התבשיל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
6. מגישים באהבה ובכיף.
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
בתאבון!
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*