מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 גולש בסגנון יווני

מצרכים:
  • 700 גרם בשר בקר (כתף)
  • 200 גרם בצלים
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 2 גרם שום
  • 3 עגבניות מרוסקות
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 3 כפות רכז רימונים
  • 200 מ"ל יין אדום יבש
  • 70 מ"ל שמן זית
  • חצי כפית כמון
  • 2 גבעולי כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את הבשר והבצלים לקוביות בגודל 1.5-2 ס”מ.
  • מוציאים את הגרעינים מהפלפל החריף ואז קוצצים אותו ואת השום.
  • מכניסים לקערה את הבשר והבצלים, מוסיפים שמן זית, כמון, רכז רימונים, כוסברה מלח ופלפל שחור.
  • מערבבים היטב וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Stew ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעתיים בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. שעה לפני סיום התוכנית, מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, שום, ויין ומערבבים היטב. סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי