חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 גולאש בשר נפלא עם נוקרל'ך

הגולאש הזה טעים ממש! עושים אותו מנתח של שריר או צוואר, הרוטב שלו נפלא וכיף להגיש אותו עם בצקניות נוקרל'ך, בדיוק כמו ההונגרים. 
זמן בישול: 3 שעות, 6-8 מנות

מרכיבים:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 בצלים קצוצים
  • קילו ורבע בשר שריר או צוואר, חתוך לקוביות
  • כוס יין אדום
  • 1 פלפל אדום
  • 2 עגבניות קלופות
  • כף גדושה פפריקה מתוקה
  • 4 תפוחי אדמה קלופים
  • מלח ופלפל
  • לנוקרל'ך:
  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • כ 3/4 כוס מים

אופן הכנה:
להכנת הירקות:
קוצצים את העגבניות. חותכים את הפלפל לקוביות בגודל 1 ס"מ וכן את תפוחי האדמה. 
להכנת הגולאש: בעזרת תוכנית ידנית “PRO” מכוונים ל 140 מעלות 3 שעות.
שמים בתוך הסיר שמן ובצל, סוגרים את המכסה ומבשלים 3 ד'. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים, סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 5 ד'. מוסיפים את היין ומשאירים את מכסה הסיר פתוח למשך 3 ד'. מוסיפים לתבשיל את הירקות וממלאים במים עד לגובה 3 ס"מ מעל תערובת הבשר והירקות. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל, סוגרים את המכסה, משנים את הטפמ׳ ע״י לחיצה ארוכה על לחצן ה- “TEMP”, התצוגה תהבהב, ומשנים את הטמפרטורה ל-100 מעלות, לוחצים לחיצה קצרה על לחצן ה- ”START”, להמשך פעולה, סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית.
מכינים את הנוקרל'ך: מערבבים בקערה את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. ממלאים סיר גדול עם מים ומוסיפים כפית מלח. מביאים לרתיחה. בעזרת שתי כפות יוצקים חתיכות חתיכות של הנוקרל'ך לתוך הסיר עם המים הרותחים, מבשלים דקה או שתיים עד שהבצקניות צפות. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומגישים יחד עם הגולאש. 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*