חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 בצקניות שפצ'לה עם בצל ופטריות

בצקניות שפצ'לה עם בצל ופטריות עם איזי קוק

לבצק:
  • 2 כוסות קמח עם גבעה מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית =250 גרם קמח לבן
  • 1/2 כפית שטוחה מלח.
  • קורט פלפל שחור או לבן,
  • קורט אגוז מוסקט,
  • 3 ביצים,
  • להוסיף כ-3/4 כוס מים מדוד בכוס חד פעמית לשתייה קרה.
  • להוסיף מים לקבלת עיסה שדומה במרקמה לסלט טחינה
  • מתקבל בצק נוזלי ודביק.
  • חיממתי את הסיר לתוכנה פרו ידנית  לכ-חצי שעה 160 מעלות
  • להרתיח מים כחצי סיר,
  • להוסיף 1 כפית מלח.
  • להניח את המסננת עם החורים הגדולים על הסיר
  • לשפוך במסננת חצי כמות של בצק, עם כף לעבור על העיסה כדי שהיא
  • תנזל בין החורים כנטיפים קטנים,
  • לבשל כך כ-3 דקות עד אשר נטיפי הבצק צפים על המים,
  • להעביר עם כף לתוך מסננת.

לבצל ופטריות:
  • לשים בסיר 2 כפות שמן קנולה, 1 כף שמן זית (אפשר במקום שמן 2 כפות חמאה ו-1 כף שמן קנולה)
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות.
  • לטגן עד הזהבה לערבב מידי פעם.
  • להוסיף קופסה שימורי פטריות חתוכות מסוננות וסחוטות או סלסלת פטריות טריות פרוסות.
  • לטגן כ-3 דקות.
  • לאחר מכן להוסיף את נטיפי הבצק שהכנו.
  • להוסיף כ1/2 כפית מלח.
  • קורט פלפל שחור או לבן.
  • לערבב כשלוש דקות.
  • ניתן יותר זמן לטגן עד שהשפצ'לה מקבלות קצת הזהבה.
  • להעביר לצלחת הגשה לפזר מעל פלפל שחור טחון גס, וקצת פטרוזיליה קצוצה.
  • ניתן לפזר מעל קצת גבינת פרמזן מגורדת-מעדן!
  • להגיש חם.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*