חפש
 
 

 

 בורגול עם ירקות

תבשיל בורגול וירקות. טבעוני/צמחוני
הכנה המכשיר המולטי קוקר של איזי קוק
  • 1.5 כוסות בורגול גס שטוף ומסונן 
  • פטריות טריות פרוסות
  • בצל חתוך קוביות
  • 2 גזרים חתוכים קוביות
  • 2 תפו"א חתוכים פרוסות /קוביות
  • 1/2 שן שום קצוצה
  • לטגן את הירקות עם 3 כפות שמן  ו1/2 כפית כורכום ו1/2 כפית פפריקה , כפית מלח, כפית שטוחה פלפל שחור( שמתי מקאלף), 1/4 כפית קינמון , 1/2 כפית פטרוזיליה יבשה, 1/2 כפית אבקת מרק( מי שלא רוצה , שיוותר) בתכנית טיגון כ8 דקות. ( לסגור את המכסה ובין לבין לפתוח ולערבב ).
  • להוסיף כ-2.5-3כוסות מים רותחים  ולערבב .
  • להוסיף את הבורגול ולסגור את הסיר 
  •  ולבשל כ13 דקות  על 140 מעלות.
  • לכבות ולהתענג.
אגב למולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*