חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 בורגול עם דלורית


מרכיבים:
  • בצל לבן חתוך לקוביות
  • דלורית בינונית חתוכה לקוביות
  • 2 כוסות בורגול עבה שטוף היטב
  • כף שמן זית
  • 4.5 כוסות מים חמים
  • מלח פלפל
  •  אבקת מרק עוף
אופן הכנה:
  • שמים בסיר שמן זית בצל ודלורית מכוונים על טיגון ל5 דקות
  • מוסיפים את הבורגול  מלח פלפל וא.מרק מערבבים היטב
  • מוסיפים מים חמים.
  • בוחרים תוכנית pro למשך 30 דקות על 160 מעלות.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*