חפש
 
 

 

 ארטישוק עם קציצות


מרכיבים:
  • בצל
  • גזר מגורד
  • קישוא מגורד
  • אפונה 
  • תחתיות ארטישוק
  • בשר טחון
  • פטרוזליה קצוצה 
  • פלפל גרוס 
  • מלח 
  • כרכום
  • כמון
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:
ללחוץ על תוכנית pro לכוון 160 מעלות ל30 דקות
שלב שני לכוון 130 מעלות 45 דקות
להכניס את הבצל עם 2 כפות שמן לטגן טוב להוסיף גזר מגורד ואפונה לטגן כמה דקות
להוסיף כרכום, פלפל גרוס מלח להוסיף 2 כוסות מים חמים לסגור את הסיר.
בנתיים בקערה להכין את הבשר טחון להוסיף לו פטרוזיליה  קצוצה  קישוא מגורד להוסיף מלח פלפל כרכום כמון'. 
(אפשר לטגן את הקציצות לחממת מחבת עם שמן עמוק  להכין קציצות לגלגל בביצה טרופה ולאחר מכן  בפרורי לחם לטגן  2 דקות על כל צד או עד שתופס צבע)ביינתים בודקת אם הסיר עם הרוטב בסדר. לתקן תיבול וכו' 
להכין את הארטישוק לשים את הקציצות. המטוגנות על על אחד מהארטישוקים ומכניסה לרוטב. עם כף שמה על כל קציצה רוטב
לבשל עד סיום הפעולה.

 בתאבון💗

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*