חפש
 
 

 

 אושפילאו

אוש פילאו – תבשיל אורז, בצל, גזר ובשר טחון

ארוחה שלמה מתבשלת בתוך הסיר וממלאה את המטבח בריח מופלא. 
זמן בישול:
שעה, 6-8 מנות
מרכיבים:
  • 2 בצלים גדולים, קצוצים דק
  • כף שמן
  • 500 גר' בשר טחון
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית כורכום
  • חצי כפית חוויאג'
  • 4 כוסות אורז
  • 2 כוסות גזר מגורר 

אופן הכנה:
  • בעזרת תוכנית ידנית “PRO” מכוונים ל 140 מעלות למשך שעה.
  • שמים בתוך הסיר כף שמן ובצל, סוגרים את המכסה ומטגנים 3 ד'.
  • מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים אותו תוך כדי עירבוב ומתבלים בפפריקה, כמון, כורכום וחוואיג', מוסיפים גם מלח ופלפל. סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 5 ד'. 
  • מוסיפים את האורז, מניחים עליו את הגזר המגורר, יוצקים 7 כוסות מים, מוסיפים מלח ופלפל גם למים וסוגרים את הסיר. 
  • משנים את הטפמ׳ ע״י לחיצה ארוכה על לחצן ה- “TEMP”, התצוגה תהבהב, ומשנים את הטמפרטורה ל-100 מעלות, לוחצים לחיצה קצרה על לחצן ה- ”START”, להמשך פעולה, סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לפני ההגשה מערבבים יחד בעדינות את הכל בעזרת מזלג ומגישים. 

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*