חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 אורז עם פולים ירוקים, שמיר ואפונים ירוקים

מרכיבים:

  • כוס וחצי אורז בסמטי שטוף היטב ומסונן
  • 3/4 כוס אפונים ירוקים ( סנפרוסט או טרי )
  • 3/4 כוס פול ירוק טרי או סנפרוסט
  • חופן שמיר ירוק קצוץ
  • 3 כפות שבבי בצל מטוגן
  • 1/2 שן שום כתוש
  • תבלינים; 
  • פלפל מקאלף 
  • כפית גדושה פפריקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • מלח לפי הטעם
  • מעט אבקת מרק( לא חייב)
  • כפית סילאן
  • שמן, כ3 כפות או לפי הטעם
  • מים רותחים( כ-3 וחצי כוסות )

 

אופן הכנה:

  • לערבב את הכל בסיר 
  • לבשל 110 מעלות עד לאידוי
  • אם צריך להוסיף מעט מים אז ניתן להוסיף
  • *טיפ-ניתן לשרוף מעט את התחתית ע״י העלאת הטמפרטורה בסוף האידוי ל140 מעלות למספר דקות ולשים מעט שמן בתחתית הסיר לפני הבישול

יוצאת מנה דלישס😋😋

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*